Quantcast

 

 

 

 

 

De Medische Voet

Het vakblad voor integrale voetzorg ‘De Medische Voet’ richt zich op professionals in de medische en paramedische voetzorg, van behandelaars tot verwijzers. Het gaat onder meer om podologen, registerpodologen, podotherapeuten, podoposturaal therapeuten, medisch pedicures, orthopedisch schoenmakers en paramedisch chiropodisten.
In de zorgketen nemen voetzorgverleners een steeds belangrijker plaats in. Deze professionals kunnen in ‘De Medische Voet’ een platform vinden om kennis en informatie te delen. Het vakblad maakt de verschillende disciplines in de voetzorg zichtbaar en laat zien wat de behandelmogelijkheden zijn voor voetaandoeningen en gerelateerde problemen. De informatie in ‘De Medische Voet’ is gebaseerd op betrouwbare bronnen.

De Medische Voet is in het Nederlandse taalgebied de grootste aanbieder van kennis op het gebied van voetzorg.

Bekijk hier gratis een uitgave van De Medische Voet

Abonneren in Nederland

Het tijdschrift is exclusief beschikbaar voor abonnees en kost € 39,50 per jaar voor zes uitgaven. Het abonnement kan op elk willekeurig moment ingaan.

Abonneren in België

Woont u in België, dan kunt u zich ook abonneren op De Medische Voet. Vanwege de verzendkosten kost het abonnement in België € 47,50 per jaar voor zes uitgaven.