Quantcast

 

Duur 2,5 uur
Kosten € 89,-
Locatie
Groningen
Amsterdam
Rotterdam
Maastricht
Data nog niet bekend

 

Anatomieles in een snijzaal

De Medische Voet organiseert voor geïnteresseerde voetzorgverleners een bezoek aan de snijzalen van verschillende universiteiten, zoals het AMC in Amsterdam, het Erasmus MC in Rotterdam, Maastricht University in Maastricht en het UMCG in Groningen. Een snijzaal is een ruimte waarin stoffelijke overschotten worden gebruikt voor anatomieles aan studenten geneeskunde.Tijdens het bezoek aan de snijzaal wordt college gegeven over de anatomie van het menselijk lichaam, met nadruk op de onderste extremiteiten. In het bijzonder wordt aandacht besteed aan de functionele relatie tussen de verschillende anatomische structuren.

NB: Het is niet toegestaan foto's te maken of etenswaren mee te nemen in de snijzaal. Omdat de temperatuur in de snijzaal iets lager is dan kamertemperatuur, adviseren wij u warme kleding (een trui of vest) mee te nemen.

Reacties deelnemers
"Ik vond het een zeer interessante en fascinerende ervaring."

"Het was een leerzame en interessante dag."

"Excellente middag!"

"Zeer indrukwekkend, veel geleerd, voor herhaling vatbaar."

"Zeer leerzaam student was echt gepassioneerd, gaf goede uitleg. Aanrader!!"


Docenten
De docent is een medewerker van de betreffende universiteit.


Accreditatie
ProCert: 9 punten (domein Voetzorg, categorie Beroepsvereisten)

BVV: 20 punten


Kosten
De kosten voor deze cursus bedragen € 89,00 (0% btw, inclusief € 25,00 inschrijfgeld). Na bevestiging van inschrijving is restitutie van het inschrijfgeld niet mogelijk. Heeft u een abonnement op het tijdschrift De Medische Voet dan ontvangt u € 10,00 korting en betaalt u € 79,00 voor deze cursus.

Subsidie aanvragen voor deze cursus
Vlaamse kmo’s en beoefenaars van vrije beroepen, zoals voetzorgverlener, kunnen via de kmo-portefeuille subsidie aanvragen voor deze cursus. Klik hier voor meer informatie over de kmo-portefeuille.


Data en locaties
Deze cursus duurt een dagdeel en wordt gegeven op onderstaande data en locaties. 

Amsterdam AMC: 13.30-16.00 uur

Rotterdam Erasmus MC: 10.00-12.30 uur

Maastricht University: 10.00-12.30 uur

UMCG Groningen: 09.00-12.00 uur


Inschrijven
Wilt u zich inschrijven, dan heeft u een login nodig voor 'Mijn Medische Voet'. Heeft u nog geen login, dan kunt u deze gratis aanmaken. Via 'Mijn Medische Voet' krijgt u toegang tot lesmateriaal en andere informatie, zoals uw eigen profiel. Hierin kunt u zelf uw gegevens beheren.

Bent u uw login vergeten? Maak dan geen nieuw profiel aan, maar vraag een nieuw wachtwoord aan of neem contact met ons op. Als inloggen of inschrijven niet lukt, kunt u ons tijdens kantooruren altijd even bellen: 020 - 670 5000. Vraag naar Linda of Larissa, zij helpen u verder.

 

Aan de informatie op deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend.