Quantcast

Dag van de Voet 2018

Datum Zaterdag 24 maart 2018
Locatie Nog niet bekend
Duur 08.30 uur - 15.00 uur
Kosten €125,-
Accreditatie Nog niet bekend

Voorgaande edities 

 

Dag van de Voet 2017 

Dag van de Voet

De Medische Voet houdt met De dag van de Voet dag rekening met de invulling van het vak zoals dit in Vlaanderen wordt beleeft en de daarbij horende regelgeving. Actuele kennis is een voorwaarde voor het leveren van effectieve en veilige voetzorg. De jaarlijkse Dag van de Voet levert aan deze kennis een belangrijke bijdrage door elk jaar een gevarieerd en actueel programma samen met de beste sprekers uit het vakgebied. 

Programma
We werken hard aan het programma voor 2018!  

Datum en locatie
Zaterdag 24 maart 2018. 

Accreditatie 
Nog niet bekend. 

Kosten
De standaardprijs voor deelname aan de Dag van de Voet bedraagt €125,00 (0% btw). Abonnees van het vakblad De Medische Voet krijgen altijd €10,00 korting en betalen €115,00.
Niet-abonnees die bij inschrijving lid worden van De Medische Voet maken direct gebruik van de korting. Een abonnement kost in België €47,50 per jaar voor zes uitgaven.

Studententarief
Deelnemers die student gespecialiseerd voetverzorger, Medisch Pedicure, podoloog of podotherapeut zijn aan een erkende onderwijsinstelling, kunnen gebruikmaken van een studententarief. Het studententarief bedraagt € 79,00. Studenten dienen met een Bewijs van Inschrijving bij binnenkomst aan te tonen dat zij in het schooljaar 2016/2017 actief studeren. Het studententarief geldt ook voor docenten.

Subsidie Vlaamse overheid
De Vlaamse overheid ondersteunt kleine en middelgrote ondernemingen (kmo’s) in Vlaanderen door bij te dragen in de kosten voor opleidingen. Supplement/De Medische Voet is erkend als dienstverlener van de kmo-portefeuille. Kijk hier voor alle informatie over de mogelijkheden en voorwaarden.

Heeft u vragen over de kmo-portefeuille? Kijk voor alle informatie over de kmo-portefeuille op www.kmo-portefeuille.be of op www.demedischevoet.nl/kmop. U kunt ook bellen met De Medische Voet: +3120 670 5000.

Inschrijven
Wanneer het mogelijk is om in te schrijven zullen wij dit bekend maken.