Quantcast

Doorscholing Schimmeldiagnostiek - Rotterdam - 180321
woensdag 21 maart 2018
Doorscholing Schimmeldiagnostiek - Zwolle - 180530
woensdag 30 mei 2018
Doorscholing Schimmeldiagnostiek - Amsterdam - 181207
vrijdag 7 december 2018
Doorscholing Schimmeldiagnostiek - Eindhoven - 181212
woensdag 12 december 2018

Doorscholing Schimmeldiagnostiek

Drie jaar nadat een voetzorgverlener het certificaat Schimmeldiagnostiek heeft behaald, is hij/zij verplicht een doorscholing te volgen. De doorscholing is nodig voor het behoud van het certificaat en de mogelijkheid monsters in te zenden naar het laboratorium van het Radboudumc. De doorscholing dient elke drie jaar te worden gevolgd, zodat het certificaat kan worden verlengd.


Programma
Tijdens de nascholingsdag wordt u op de hoogte gebracht van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van schimmelinfecties aan de huid en de nagel van de voet. Dit gebeurt mede aan de hand van casussen uit de praktijk. Mocht u een interessante casus of specifieke vragen over een cliënt hebben en u wilt deze tijdens de nascholingsdag bespreken, mail deze – liefst met foto’s – naar Mischa Nagel: mischa@sup.nl. Hij is die dag ook de docent.


Na deze cursus
Wordt uw certificaat Schimmeldiagnostiek verlengd met drie jaar.


Reacties deelnemers
"Ik ben altijd zeer tevreden over deze scholing, zeer duidelijke uitleg."

"Een interessant en leuke bijscholing."

"Fijn om bij te blijven, inspirerende les."

"Door middel van casussen kwamen vele aspecten aan de orde."

"Het was weer een leerzame en opfrissende dag!"


Accreditatie
ProCert: 21 punten (domein Voetzorg, categorie Beroepsvereisten)


Docent
Mischa Nagel 
Kosten
De kosten bedragen € 165,00 (0% btw, inclusief € 25,00 inschrijfgeld, lesmateriaal, consumpties en lunch). Na bevestiging van inschrijving is restitutie van het inschrijfgeld niet mogelijk. Heeft u een abonnement op het tijdschrift De Medische Voet dan ontvangt u € 10,00 korting en betaalt u € 155,00 voor deze cursus.

Subsidie aanvragen voor deze cursus
Vlaamse kmo’s en beoefenaars van vrije beroepen, zoals voetzorgverlener, kunnen via de kmo-portefeuille subsidie aanvragen voor deze cursus. Klik hier voor meer informatie over de kmo-portefeuille.


Data en locaties
De doorscholing is alleen voor deelnemers die de basiscursus Schimmeldiagnostiek hebben gevolgd. 

De cursus is van 10.00 - 16.00 uur en wordt gegeven op de hiernaast vermelde data en locaties. Klik op een datum en locatie om u in te schrijven.

Als u meer dan 15 collega’s heeft die een cursus willen volgen, komen wij naar u toe.


Inschrijven
Wilt u zich inschrijven, dan heeft u een login nodig voor 'Mijn Medische Voet'. Heeft u nog geen login, dan kunt u deze gratis aanmaken. Via 'Mijn Medische Voet' krijgt u toegang tot lesmateriaal en andere informatie, zoals uw eigen profiel. Hierin kunt u zelf uw gegevens beheren.

Bent u uw login vergeten? Maak dan geen nieuw profiel aan, maar vraag een nieuw wachtwoord aan of neem contact met ons op. Als inloggen of inschrijven niet lukt, kunt u ons tijdens kantooruren altijd even bellen: 020 - 670 5000. Vraag naar Linda of Larissa, zij helpen u verder.

 

Aan de informatie op deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend.