020 - 670 5000     [email protected]

Doorscholing Schimmeldiagnostiek

Drie jaar nadat een voetzorgverlener het certificaat Schimmeldiagnostiek heeft behaald, is het verplicht een doorscholing te volgen voor het behoud van het certificaat en de mogelijkheid monsters in te zenden naar het laboratorium van het Radboudumc. De doorscholing dient elke drie jaar te worden gevolgd, zodat het certificaat kan worden verlengd.

Programma
Tijdens de nascholingsdag wordt u op de hoogte gebracht van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van schimmelinfecties aan de huid en de nagel van de voet. Dit gebeurt mede aan de hand van casussen uit de praktijk. Mocht u een interessante casus of specifieke vragen over een cliënt hebben en u wilt deze tijdens de nascholingsdag bespreken, mail deze – liefst met foto’s – naar Mischa Nagel: [email protected]. Hij is die dag ook de docent.

Accreditatie
ProCert: 21 punten (domein Voetzorg, categorie Beroepsvereisten)
St. LOOP: 3 punten

Docent
Mischa Nagel

Kosten
De kosten bedragen € 165,00 (0% btw, inclusief € 25,00 inschrijfgeld, lesmateriaal, consumpties en lunch). Na bevestiging van inschrijving is restitutie van het inschrijfgeld niet mogelijk. Heeft u een abonnement op het tijdschrift De Medische Voet dan ontvangt u € 10,00 korting en betaalt u € 155,00 voor deze cursus.

Data en locaties
De doorscholing is alleen voor deelnemers die de basiscursus Schimmeldiagnostiek hebben gevolgd.
De cursus is van 10.00 - 16.00 uur en wordt gegeven op onderstaande data en locaties.

Klik op een datum en locatie om u in te schrijven.

Doorscholing Schimmeldiagnostiek - Maastricht - 161114
maandag 14 november 2016
Doorscholing Schimmeldiagnostiek - Amsterdam - 161130
woensdag 30 november 2016
Doorscholing Schimmeldiagnostiek - Amsterdam - 170316
donderdag 16 maart 2017
Doorscholing Schimmeldiagnostiek - Rotterdam - 170704
dinsdag 4 juli 2017

Inschrijven
Wilt u zich inschrijven, dan heeft u een login nodig voor 'Mijn Medische Voet'. Heeft u nog geen login, dan kunt u deze gratis aanmaken. Via 'Mijn Medische Voet' krijgt u toegang tot lesmateriaal en andere informatie, zoals uw eigen profiel. Hierin kunt u zelf uw gegevens beheren.
Bent u uw login vergeten? Maak dan geen nieuw profiel aan, maar vraag een nieuw wachtwoord aan of neem contact met ons op. Als inloggen of inschrijven niet lukt, kunt u ons tijdens kantooruren altijd even bellen: 020 - 670 5000. Vraag naar Linda of Larissa, zij helpen u verder.

Aan de informatie op deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend.