Quantcast

EHBO en Reanimatie herhaling - Eindhoven - 180908
zaterdag 8 september 2018
EHBO en Reanimatie herhaling - Rotterdam - 180921
vrijdag 21 september 2018
EHBO en Reanimatie herhaling - Heilloo - 181005
vrijdag 5 oktober 2018
EHBO en Reanimatie herhaling - Drachten - 181012
vrijdag 12 oktober 2018
EHBO en Reanimatie herhaling - Ede – 181115
donderdag 15 november 2018

EHBO Opfriscursus

Speciaal voor voetzorgverleners heeft De Medische Voet de opfriscursus EHBO/EFR ontwikkeld. Deze cursus is toegankelijk voor iedereen die een EHBO of EFR-diploma heeft. De avondcursus is bedoeld om de kennis en vooral de vaardigheden weer even op te halen, want:

 

BETER ADEQUAAT EERSTE HULP VERLENEN, DAN PERFECTE ZORG ACHTERWEGE TE LATEN!

 

Wat gaan we doen? Om te beginnen gaat docente Patricia Ruijten u confronteren met een aantal levensbedreigende situaties, zoals slagaderlijke bloedingen en shock. Ook gaat zij in op het verplaatsen van ernstig en acuut zieke mensen: wat doet u als die op een gevaarlijke plaats liggen? Hoe pakt u dit aan? Wat zou het eerste doen? Wat doet u daarna en ook: wat vooral niet?
Uitgaande van de eerste reactie geeft Patricia stap voor stap feedback en neemt zij de situatie met u door. Vervolgens wordt kort de theorie er nog even bij gepakt. In de praktijk gaat het nooit volgens het boekje, maar iets doen is in een noodsituatie vaak beter dan niets doen.

Een zeer praktische aanpak dus die past bij het karakter van deze cursus. Na deze avond is uw kennis en vooral uw vaardigheid weer opgefrist en aarzelt u niet als u met een levensbedreigende situatie wordt geconfronteerd.

NB: het is verstandig oude, loszittende kleding aan te trekken in verband met het oefenen op poppen.

 


Docent
Patricia Ruijten, medische pedicure en oncologisch voetzorgverlener.


Accreditatie
ProCert: 10 (domein: Professionaliteit, categorie: Beroepsvereisten)
BVV: In aanvraag


Kosten
De kosten bedragen € 110,00 (0% btw, inclusief € 25,00 inschrijfgeld, lesmateriaal en consumpties). Na bevestiging van inschrijving is restitutie van het inschrijfgeld niet mogelijk. Heeft u een abonnement op het tijdschrift De Medische Voet dan ontvangt u € 10,00 korting en betaalt u € 100,00 voor deze cursus.

Subsidie aanvragen voor deze cursus
Vlaamse kmo’s en beoefenaars van vrije beroepen, zoals voetzorgverlener, kunnen via de kmo-portefeuille subsidie aanvragen voor deze cursus. Klik hier voor meer informatie over de kmo-portefeuille.

Data en locaties
De cursus duurt van 19:00 tot 22:00 uur (inloop vanaf 18:30 uur) en wordt gegeven op de hiernaast vermelde data en locaties. Klik op een datum en locatie om u in te schrijven.

Als u meer dan 15 collega’s heeft die een cursus willen volgen, komen wij naar u toe.


Inschrijven
Wilt u zich inschrijven, dan heeft u een login nodig voor 'Mijn Medische Voet'. Heeft u nog geen login, dan kunt u deze gratis aanmaken. Via 'Mijn Medische Voet' krijgt u toegang tot lesmateriaal en andere informatie, zoals uw eigen profiel. Hierin kunt u zelf uw gegevens beheren.

Bent u uw login vergeten? Maak dan geen nieuw profiel aan, maar vraag een nieuw wachtwoord aan of neem contact met ons op. Als inloggen of inschrijven niet lukt, kunt u ons tijdens kantooruren altijd even bellen: 020 - 670 5000. Vraag naar Linda of Claudia, zij helpen u verder.

 

Aan de informatie op deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend.