Quantcast

OVV Symposium 2018

Datum zaterdag 2 juni 2018
Locatie De ReeHorst, Ede
Duur 09.30 uur - 16.00 uur
Kosten €125,-
Accreditatie Nog niet bekend

Voorgaande edities 

 

OVV Symposium 2017

OVV Symposium

Nadat De Medische Voet tijdens het Voetcongres 2011 voor het eerst aandacht had gevraagd voor het thema kanker binnen de voetzorg, startte een jaar later de avondcursus 'Voetzorg & Oncologie'. Vanuit deze cursus werd de tiendaagse opleiding Oncologisch Voetzorgverlener ontwikkeld om de kennis en ervaring op dit gebied te verbreden en verdiepen. Inmiddels hebben ruim 200 voetzorgverleners deze opleiding met succes afgerond.

Jaarlijks organiseert De Medische Voet nu het OVV Symposium om degenen die de opleiding volgen of met succes hebben afgerond te voorzien van de nieuwste informatie en inzichten op het gebied van voetzorg en kanker. Het symposium is ook bedoeld om ervaringen uit te wisselen en collega's uit alle delen van het land te ontmoeten.

Voor wie?
Het OVV Symposium is alleen toegankelijk voor Oncologisch Voetzorgverleners OVV (gediplomeerd en in opleiding). Het symposium is een verplichte nascholing voor deelnemers die de opleiding in 2016 of eerder succesvol hebben afgerond.

Programma 
Wordt geplaatst zodra het programma bekend is. 

Datum en locatie
Zaterdag 2 juni 2018. Waarschijnlijk zal het congres plaatsvinden bij De ReeHorst in Ede. 

Accreditatie
ProCert: nog niet bekend
NVvP: nog niet bekend
St. LOOP: nog niet bekend
BVV: nog niet bekend

Kosten
De kosten bedragen € 125,00 (0% btw, inclusief € 25,00 inschrijfgeld, lesmateriaal en consumpties). Na bevestiging van inschrijving is restitutie van het inschrijfgeld niet mogelijk.


Deelnemen aan het OVV Symposium is alleen mogelijk als u de opleiding OVV volgt of succesvol heeft afgerond.