Quantcast

 

Schimmels (BE) - Antwerpen - 180620
woensdag 20 juni 2018

Schimmels (België)

Voetzorgverleners in België kunnen ook de cursus huid- en nagelschimmels volgen. De cursus is in Nederland zeer succesvol: in de afgelopen acht jaar hebben ruim 4.000 voetzorgverleners deze cursus gevolgd. In Nederland mag een gecertificeerde voetzorgverlener schimmeldiagnostiek initiëren in samenwerking met een huisarts. In België is dat echter niet toegestaan, daarom is de cursus aangepast voor Belgische voetzorgverleners. De informatie over schimmels die de nagels en de huid van de voet infecteren is zeer relevant voor elke voetzorgverlener. Deze cursus heeft als doel uw kennis over schimmels verder te verdiepen en uw mogelijkheden als voetzorgverlener te vergroten.


Programma

  • Immunologie
  • Epidemiologie
  • Farmacologie
  • Microbioom
  • Communicatie met de huisarts
  • Diagnostiek
  • Zorgtrajecten
  • Laser- en lichttherapie


Reacties deelnemers
(Volgen)


Docent
Mischa Nagel 


Accreditatie
BVV: 40 punten 
Kosten
De kosten per cursus bedragen € 165,00 (0% btw, inclusief €25,00 inschrijfgeld, lesmateriaal en consumpties). Na bevestiging van inschrijving is restitutie van het inschrijfgeld niet mogelijk. Heeft u een abonnement op het tijdschrift De Medische Voet, dan krijgt u € 10,00 korting en betaalt u € 155,00 voor deze cursus.

Subsidie aanvragen voor deze cursus
Vlaamse kmo’s en beoefenaars van vrije beroepen, zoals voetzorgverlener, kunnen via de kmo-portefeuille subsidie aanvragen voor deze cursus. Klik hier voor meer informatie over de kmo-portefeuille. 
Data en locaties
De cursus is van 10.00 - 16.00 uur en wordt gegeven op de hiernaast vermelde data en locaties. Klik op een datum en locatie om u in te schrijven.

Als u meer dan 15 collega’s heeft die een cursus willen volgen, komen wij naar u toe.


Inschrijven
Wilt u zich inschrijven, dan heeft u een login nodig voor 'Mijn Medische Voet'. Heeft u nog geen login, dan kunt u deze gratis aanmaken. Via 'Mijn Medische Voet' krijgt u toegang tot lesmateriaal en andere informatie, zoals uw eigen profiel. Hierin kunt u zelf uw gegevens beheren.

Bent u uw login vergeten? Maak dan geen nieuw profiel aan, maar vraag een nieuw wachtwoord aan of neem contact met ons op. Als inloggen of inschrijven niet lukt, kunt u ons tijdens kantooruren altijd even bellen: 020 - 670 5000. Vraag naar Linda of Larissa, zij helpen u verder.

 

Aan de informatie op deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend.