020 - 670 5000     [email protected]

Voetcollege 2016

Het Voetcollege 2017 zal gegeven worden door professor Eckhart Haneke. Het Voetcollege vindt plaats op zaterdag 4 februari 2017 bij congrescentrum De ReeHorst in Ede.

Programma
Het programma van deze dag wordt nog bekend gemaakt.

Voetcollege
Het eerste Voetcollege werd in 2011 gegeven door professor Eckart Haneke, (emeritus hoogleraar en verbonden aan verschillende universiteiten), in 2012 door professor Hilde Beele (Universiteit van Gent), in 2013 door Professor Mark Tagoe (Universiteit van Londen), in 2014 door professor Nicolaas Schaper (Universiteit van Maastricht), in 2015 door professor Mario Lacouture (Memorial Sloan Kettering Cancer Center (MSKCC) in New York) en in 2016 door professor Jules Becher (VUmc in Amsterdam).

Sponsors
Zonder sponsors zou het Voetcollege niet kunnen bestaan. Daarom is er zoals ieder jaar een informatiemarkt waar bedrijven het laatste nieuws over hun producten en diensten met u delen. Verneem de laatste trends en profiteer van mooie beursaanbiedingen.

Datum en locatie

Zaterdag 4 februari 2017 in Ede.

Accreditatie
ProCert: wordt aangevraagd
St. LOOP: wordt aangevraagd
BVV: wordt aangevraagd

Kosten
De kosten bedragen € 145,00 (0% btw, inclusief € 25,00 inschrijfgeld, lesmateriaal en consumpties). Na bevestiging van inschrijving is restitutie van het inschrijfgeld niet mogelijk. Heeft u een abonnement op het tijdschrift De Medische Voet, dan krijgt u € 10,00 korting en betaalt u € 135,00 voor dit college.

Vroegboekkorting
Als u zich nu inschrijft voor het Voetcollege op zaterdag 4 februari 2017, krijgt u €20,00 vroegboekkorting. U betaalt dan slechts €125,00 in plaats van €145,00!

Let op! De vroegboekkorting is geldig tot 15 december 2016!

Subsidie aanvragen voor dit congres
Supplement/De Medische Voet is erkend als dienstverlener van de kmo-portefeuille: een subsidieregeling van de Vlaamse overheid om kleine en middelgrote ondernemingen (kmo’s) te ondersteunen op het gebied van opleiding en advies. De subsidieregeling is bestemd voor Vlaamse kmo’s en beoefenaars van vrije beroepen, zoals voetzorgverlener. Zij komen in aanmerking voor subsidie als zij geregistreerd zijn in Vlaanderen en scholing volgen bij een erkende opleider, zoals Supplement/De Medische Voet.

Alle activiteiten die De Medische Voet organiseert, komen in aanmerking voor subsidie. De kosten voor de activiteit dienen minimaal € 100,- te zijn en hiervan wordt bij kleine ondernemingen maximaal 40% en bij middelgrote ondernemingen maximaal 30% gesubsidieerd. Als u zich inschrijft voor een kennisbijeenkomst, kunt u hiervoor subsidie aanvragen via de website van de kmo-portefeuille.

Heeft u vragen over de kmo-portefeuille? Kijk voor alle informatie over de kmo-portefeuille op www.kmo-portefeuille.be of op www.demedischevoet.nl/kmop. U kunt ook bellen met De Medische Voet: +3120 670 5000. 

Het maximaal aantal deelnemers van het Voetcollege is 300.

Inschrijven
Wilt u zich inschrijven, dan heeft u een login nodig voor 'Mijn Medische Voet'. Heeft u nog geen login, dan kunt u deze gratis aanmaken. Via 'Mijn Medische Voet' krijgt u toegang tot lesmateriaal en andere informatie, zoals uw eigen profiel. Hierin kunt u zelf uw gegevens beheren.
Bent u uw login vergeten? Maak dan geen nieuw profiel aan, maar vraag een nieuw wachtwoord aan of neem contact met ons op. Als inloggen of inschrijven niet lukt, kunt u ons tijdens kantooruren altijd even bellen: 020 - 670 5000. Vraag naar Linda of Larissa, zij helpen u verder.