020 - 670 5000     [email protected]

Voetcongres 2017

Jaarlijks organiseert De Medische Voet het Voetcongres: het best bezochte en meest gewaardeerde congres in Nederland op het gebied van voetzorg. Het Voetcongres wordt in 2017 voor de elfde keer georganiseerd. Zodra meer bekend is over het programma, wordt dat hier bekendgemaakt.

Professionalisering voetzorg
De medische aspecten van voetzorg worden steeds belangrijker. Gezien de grote toename van het aantal mensen met diabetes, reuma en kanker en gezien de steeds ouder wordende bevolking, nemen de daaraan gerelateerde voetproblemen ook steeds meer toe. Tegenover deze snel stijgende zorgvraag staat een relatief klein aantal professionele voetzorgverleners, waardoor de patiënten-druk - die toch al hoog is - alleen maar zal toenemen.
De verwachting is dat de vraag naar goed opgeleide voetspecialisten die veilige en effectieve zorg kunnen verlenen in de toekomst alleen maar zal groeien. De Medische Voet draagt op verschillende manieren bij aan een antwoord op deze vraag, bijvoorbeeld met de organisatie van dit Voetcongres.

Doelgroep
De doelgroep van het Voetcongres bestaat uit de volgende voetverzorgende disciplines:
- pedicures, pedicures +/++ en medisch pedicures;
- podotherapeuten en podologen;
- orthopedisch schoentechnici.

Accreditatie
ProCert: nnb
BVV: nnb
NVvP: nnb
LOOP: nnb

Kosten
De standaardprijs voor deelname aan het Voetcongres bedraagt €145,00 (0% btw). Dit bedrag is gelijk aan voorgaande jaren. Abonnees van het vakblad De Medische Voet krijgen altijd €10,00 korting en betalen slechts € 135,00.
Niet-abonnees die bij inschrijving lid worden van De Medische Voet maken direct gebruik van de korting. Een abonnement kost in Nederland € 39,50 per jaar en in België € 47,50.

Studententarief
Deelnemers die student Medisch Pedicure, podoloog of podotherapeut zijn aan een erkende onderwijsinstelling, kunnen gebruikmaken van een studententarief. Het studententarief bedraagt € 95,00. Studenten dienen met een Bewijs van Inschrijving bij binnenkomst aan te tonen dat zij in het schooljaar 2016/2017 actief studeren.

Kortingsacties zijn niet geldig in combinatie met een andere aanbieding of korting.

Subsidie van de Vlaamse overheid
Supplement/De Medische Voet is erkend als dienstverlener van de kmo-portefeuille: een subsidieregeling van de Vlaamse overheid om kleine en middelgrote ondernemingen (kmo’s) te ondersteunen op het gebied van opleiding en advies. De subsidieregeling is bestemd voor Vlaamse kmo’s en beoefenaars van vrije beroepen, zoals voetzorgverlener. Zij komen in aanmerking voor subsidie als zij geregistreerd zijn in Vlaanderen en scholing volgen bij een erkende opleider, zoals Supplement/De Medische Voet.

Alle activiteiten die De Medische Voet organiseert, komen in aanmerking voor subsidie. De kosten voor de activiteit dienen minimaal € 100,- te zijn en hiervan wordt bij kleine ondernemingen maximaal 40% en bij middelgrote ondernemingen maximaal 30% gesubsidieerd. Als u zich inschrijft voor een kennisbijeenkomst, kunt u hiervoor subsidie aanvragen via de website van de kmo-portefeuille.

Heeft u vragen over de kmo-portefeuille? Kijk voor alle informatie over de kmo-portefeuille op www.kmo-portefeuille.be of op www.demedischevoet.nl/kmop. U kunt ook bellen met De Medische Voet: +3120 670 5000.

Inschrijven
Inschrijven kan digitaal via de knop onderaan deze pagina. U kunt ook telefonisch contact opnemen met De Medische Voet via 020-6705000.

Datum en locatie
Het Voetcongres vindt plaats op (datum) bij De Reehorst in Ede.

U kunt overnachten in de ReeHorst. Dit kost € 59,00 (classic) of € 69,00 (elegance). Deze bedragen zijn exclusief ontbijt à € 15,00 p.p. en € 2,00 toeristenbelasting p.p.p.n. Kamers kunnen direct bij de ReeHorst worden geboekt.

De ReeHorst
Bennekomseweg 24
6717 LM  Ede

Klik hier voor de routebeschijving